Röda dagar och lite arbete på det…

Vissa veckor under våren blir verkligen upphackade. Många röda dagar och ledighet, vilket vi absolut inte klagar på, men när man sitter på kontoret och det känns som onsdag så har det redan hunnit bli fredag.. Veckorna går fort!! Nu återstår två veckors arbete av På ett ögonblick – om alkohol i trafiken och därefter blir det några veckor igen med XXX – om sex och sånt, premiärveckan med Freja …sen planering inför hösten och till sist semester. En bit bort, men fortsätter allt likadant så hinner vi bara blinka innan vi är där.

I veckan har vi varit på Brännanskolan och Björnåkerskolan. Allt har rullat på som vanligt, och vi blir alltid så väl emottagna på skolorna som vi besöker. Det tackar vi så mycket för!

Det vi har märkt är att nu har klassresorna börjat, Göteborg verkar vara ett populärt ställe. ;-) Kul att klasserna vi träffade lyckades hålla fokus och visa intresse för vårt arbete trots att klassresan varit nära förestående. (Samma kväll) Vi hoppas att era resor blir så roliga som ni hoppas på!! :-)

Ha det gott och sköt om er! /UngHästarna

Lämna en kommentar